MOFT CLIM Serviciu Verificare-incarcare cu freon

nou
250,00 RON
La comanda

Durata de livrare: 1-5 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: MFC-SVIF Ai nevoie de ajutor? 0735601795
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Descriere


Serviciu de verificare/incarcare cu Freon

Termeni si conditii pentru executarea serviciului

Termenul pentru efectuarea serviciului este de 1-3 zile lucratoare de la data achizitiei serviciului (termenul de efectuare a serviciului se refera la zile lucratoare si se calculeaza incepand cu ziua lucratoare, urmatoare achizitiei serviciului)

Procesul de verificare/incarcare cu Freon presupune urmatoarele etape:

  • Verificare produsului: verificarea presiunilor de lucru cu baterie de manometre, inspectare vizuala stare aparat: legaturi electrice, stecher, traseul frigorific, izolatie, console unitate externa (sa nu prezinte risc de desprindere de pe perete sau sa influenteze buna functionare a aparatului), verificare presiune de lucru cu bateria cu manometre
  • Completare agent frigorific in limita a max 200 gr Freon (In cazul in care se constata o lipsa partiala de Freon datorata unei demontari anterioare sau alte cauze naturale, se va completa cu maxim 200 de grame Freon. Daca se constata ca lipsa freonului din instalatie este mai mare de 200 grame Freon, atunci se recomanda o verificare mai ampla a produsului/instalatiei,->verificare care se va achita separat de acest serviciu.
  • Acest serviciu nu include curatarea filtrelor unitatii interne si a condensatorului unitatii externe de praf sau impuritati /verificarea etanseitatii traseului frigorific cu azot sau presiune inalta. Aceste operatiuni de remediere se vor constata la fata locului de catre echipa de service si se vor plati separat in urma unui deviz intocmit de acestia.

Drepturile si obligatiile clientului

Clientul trebuie sa asigure conditii de lucru corespunzatoare echipei de verificare aer conditionat

Clientul isi asuma responsabilitatea pentru riscurile sau posibilele deteriorari produse zidariei, retelei electrice, de gaz , apa si canal, etc., ce pot aparea in urma montajului, in locul ales de client.

Conform instructiunilor de utilizare ale aparatului, cumparatorul este responsabil pentru intretinerea periodica in garantie a produsului.

Clientul este obligat ca, la prezentarea echipei de verificare aparat autorizate MOFT CLIM, sa prezinte certificatul de garantie si bonul/ factura fiscal de achizitie a serviciului. Pierderea acestor documente poate anula drepturile cumparatorului in perioada de garantie.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.
6UHXKHN4SO2EM1

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!